Muunneltavaa tilaa modernissa toimistotalossa Ruoholahden liike-elämän keskuksessa.

Kuusikerroksisessa rakennuksessa on poikkeuksellisen suuret kerrosalat ja valoisat tilat, jotka muuntuvat helposti avo-, huone- tai monitilatoimistoiksi. Talosta löytyy myös erinomaiset palvelut: runsaasti neuvotteluhuoneita, moderni auditorio, tilava kahvila-ravintola, toimiva ja viihtyisä kuntosali ryhmäliikuntatiloineen sekä sujuvat aulapalvelut. Oma parkkihalli tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa työntekijöille ja asiakkaille.

Sijainti Länsiväylän kupeessa takaa kiinteistölle hyvän näkyvyyden. Ruoholahteen on sujuvat kulkuyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta.

  • Muunneltavaa tilaa
  • Kattavat palvelut
  • Sujuvat kulkuyhteydet

Toimisto 733,0 m2 Heti vapaa

TILAN TIEDOT

  • Pohjapiirros Lataa pdf
  • Neliömäärä 733,0 m2
  • Noin 34 henkilöä
  • Tilamalli huonetoimisto
  • Kerros 2/6
  • Muunneltavat tilaratkaisut.

Muunneltavaa toimistotilaa. Nyt huonetoimisto, mutta on muokattavissa monitilatoimistoksi. Hyvien yhteyksien äärellä. Talossa on kattavat palvelut.

Olen kiinnostunut tästä tilasta

Sijainti

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 2002
Kerrosala 0 m2
Vuokrattava ala 27 814,5 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Helposti saavutettavissa

Merellinen Ruoholahti on loistava ympäristö yrityksille, jotka arvostavat verkostoitumista, nopeita kulkuyhteyksiä ja hyviä palveluja.

Ruoholahdessa on merkittävä yrityskeskittymä, jossa toimii muun muassa monia IT-alan yrityksiä. Ruoholahteen pääsee helposti metrolla, bussilla, raitiovaunulla ja autolla. Ruoholahden metroasema sijaitsee vain noin 500 metrin päässä ja raitiovaunupysäkki noin 200 metrin päässä.

Monipuoliset palvelut

Kiinteistössä on erinomaiset palvelut: kahvila ja lounasravintola, kokous-, kabinetti- ja koulutustilat sekä catering-palvelut, 200-paikkainen auditorio, sauna- ja edustustilat, kuntosali ja liikuntapalvelut sekä kattava vartiointi.

Lähistöllä sijaitsee monia lounasravintoloita sekä Suomen suurin kulttuurikeskus Kaapelitehdas. Myös nopeasti kasvava Jätkäsaari on aivan lähellä.

Tilat

Liiketilaa 167 m²
Varastotilaa 7 419 m²
2 kellarikerrosta

Kulkuyhteydet

Etäisyys bussipysäkille n. 10 m
Etäisyys raitiovaunupysäkille n. 150 m
Etäisyys metroasemalle  n. 200 m
Etäisyys juna-asemalle n. 3 km
Etäisyys lentoasemalle n. 20 km

Autopaikat

222