Hyödynnä tehokkaasti lentoliikennettä, lyhytaikaista varastointia ja rahdin jatkokäsittelyä!

Voimakkaasti kasvavan logistiikka-alueen sydämessä sijaitseva FlyWay Cargo sopii vienti- ja tuontiyrityksille, teollisuustukuille sekä kuljetus- ja varastointiyrityksille. FlyWay Cargossa ulos- ja sisääntuloliikenne on sujuvaa: rekkaliikenteen sisäänajo on Pakkalantien ja henkilöautojen Tikkurilantien puolelta. Aidatulle logistiikkapihalle pääsee elektronisen liukuportin kautta, joka tunnistaa tulevat autot. Rahti lastataan joko lastaustaskujen tai katettujen avolastauslaitureiden kautta.

Varaston vapaa korkeus on reilut 10 metriä, ja esimerkiksi 3 metrin käytäväleveydellä lavapaikkoja (eurolava) on yhteensä noin 40 000 kappaletta. Toimisto-, työnjohto- ja taukotilat ovat lastausalueen yläpuolella 2. kerroksessa. Tiloja voidaan käyttää myös pientavaran varastointiin ja käsittelyyn. FlyWay Cargoon on mahdollista suunnitella tiloja myös kylmä- ja pakastevarastointiin.

  • Modernia logistiikkatilaa
  • Monipuolista tilaa
  • Erinomaiset kulkuyhteydet
  • Helsinki-Vantaan lähistöllä

Ota yhteyttä

Sijainti ja palvelut

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 2012
Kerrosala 0 m2
Vuokrattava ala 23 058,6 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Tehokas etappi

Logistiikkakeskus FlyWay Cargo on tehokas varastointietappi ja erilaisten kuljetusten yhdistäjä Vantaalla Pakkalantien ja Tikkurilantien risteyksessä. Marraskuussa 2012 valmistunut logistiikka- ja varastokeskus sijaitsee loistopaikalla Helsinki-Vantaan lentokentän naapurissa.

Tilat

Toimistotilaa 1 113,5 m²
Varastotilaa 21 945.1 m²

 

Kulkuyhteydet

Etäisyys lentoasemalle 3 km

Autopaikat

200