Laadukasta toimitilaa suuremmallekin yritykselle tarjoava Postitalo on ollut Helsingin tunnetuimpia maamerkkejä vuodesta 1938 saakka.

Kiinteistössä on lounasravintola, vuokrattavia kokoustiloja ja päivittäistavarakauppa. Keskustan monipuoliset palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä.

 

Haluan tiedon, kun tästä kiinteistöstä vapautuu tilaa

Puhelin *

Sähköposti *

Suostun, että henkilötietojani säilytetään ja käytetään Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti

Sijainti ja palvelut

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 1938
Kerrosala 0 m2
Vuokrattava ala 26 413 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Näkyvyyttä ydinkeskustassa

Postitalo on Helsingin kaupunkikuvan näkyvä maamerkki. Mannerheiminaukiolla sijaitsevan Postitalon naapurissa ovat tunnetut tapahtumapaikat ja keskukset: rautatieasema, Eduskuntatalo, Sanomatalo, Kamppi, Keskustakirjasto Oodi ja Nykytaiteen museo Kiasma. Kehittyvä Töölönlahti tuo alueelle uutta elämää.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset eri puolille pääkaupunkiseutua. Rautatieasema, Kampin kauko- ja lähiliikenteen bussiterminaalit, Rautatientorin ja Kampin metroasemat sekä useimpien raitiovaunulinjojen pysäkit sijaitsevat Postitalon välittömässä läheisyydessä. Taksitolppia on eri puolilla taloa.

Kaikki lähellä

Postitalossa yhdistyvät historiallinen arvokkuus ja modernin yritystoiminnan edellyttämät ajanmukaiset palvelut. Postitalo soveltuu erinomaisesti myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Postitalossa kaikki on lähellä. Talossa on muun muassa viihtyisä lounasravintola Pääposti sekä lääkäriasema. Kiinteistössä on myös iso päivittäistavarakauppa. Oman talon palveluiden lisäksi lyhyen kävelymatkan päässä ovat kaikki ydinkeskustan monipuoliset palvelut. Lähellä ovat niin Sokos, Stockmann, Forum kuin Kampin keskuskin sekä lukuisat lounasravintolat.

Pääpostin kokous-, juhla- ja ravintolapalveluista vastaa Compass Group. Pääpostitalossa on tyylikäs ravintola, jossa on arkipäivisin tarjolla aamiainen ja lounas. Muina aikoina salia voi varata mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin aina 200 henkilön illallisista jopa 400 henkilön cocktailtilaisuuksiin tai vaikkapa pienempimuotoisiin messuihin tai lanseeraustilaisuuksiin. Pääpostitalosta löytyy lisäksi erikokoisia kokoustiloja sekä saunatilat 10. kerroksessa.

Ravintola Pääpostitalo kokoukset ja juhlat

Tiloja voi varata Food & Co kautta tai suoraan ravintolasta. Lisätietoja löydätte osoitteesta:
www.foodandco.fi/ravintolat/Ravintolat-kaupungeittain/helsinki/paaposti

Spaces kokous- ja toimistotilaa

www.spacesworks.com/helsinki/postitalo

Tilat

Liiketilaa 6 297 m²
Varastotilaa 2 501.50 m²
Autopaikat 115

Kulkuyhteydet

Etäisyys bussipysäkille n. 20 m
Etäisyys raitiovaunupysäkille n. 50 m
Etäisyys metroasemalle n. 50 m
Etäisyys juna-asemalle n. 50 m
Etäisyys lentoasemalle n. 20 km