Siistiä ja valoisaa toimistotilaa keskellä Pitäjänmäkeä, hyvien yhteyksien varrella.

Kutomotie 9:n viihtyisät tilat ovat tarpeen mukaan muokattavissa avotilaksi tai huoneiksi, ja ne on saatavissa nopeasti käyttöön. Pitäjänmäki on tunnettu ja asemansa vakiinnuttanut yritysten keskittymä loistavien kulkuyhteyksien vieressä. Alueella toimii satoja pieniä ja keskisuuria sekä muutamia suuryrityksiä.

  • Valoisaa, muunneltavaa tilaa
  • Hyvät kulkuyhteydet
  • Alueella hyvät peruspalvelut

Sijainti ja palvelut

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 1991
Kerrosala 600 - 1 600 m2
Vuokrattava ala 10 703,2 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Erinomaiset kulkuyhteydet

Pitäjänmäen yritysalueella sijaitsevat Valimon ja Pitäjänmäen lähijunaliikenteen asemat. Matka Helsingin rautatieasemalta Pitäjänmäkeen kestää junalla vain vajaat kymmenen minuuttia. Bussiliikenne Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan on sujuvaa. Bussit liikennöivät vilkkaasti Pitäjänmäentietä ja Vihdintietä.

Yhteydet autolla Helsingin keskustaan sekä kehäteitä pitkin muualle Suomeen ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat erinomaiset. Matkaa Pitäjänmäestä lentokentälle on noin 20 kilometriä.

Bussipysäkille n. 50 m

Palvelut tukevat toimintaa

Pitäjänmäessä on hyvät peruspalvelut: elintarvikemyymälöitä, pankkeja sekä useita lounasravintoloita. Espoon Sellon ostoskeskus sijaitsee Pitäjänmäen tuntumassa, ja sinne pääsee helposti esimerkiksi lähijunalla. Pitäjänmäessä sijaitsevassa Taitotalon kongressikeskuksessa kokouksen, koulutuksen ja seminaarin pitäminen onnistuu helposti.

Tilat

Toimistotilaa 9 657,7 m²
Varastotilaa 1 067,50 m²

Autopaikat

99