Valoisaa, avaraa ja muunneltavaa tilaa keskellä Kamppia.

Perinteikäs Graniittitalo on uudistettu sisätiloiltaan ja tekniikaltaan nykypäivän yritysten tarpeisiin. Toimistotilat ovat vaivattomasti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaan avo- tai huonetilaksi. Graniittitalon vieressä sijaitseva Kampin keskus tarjoaa erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet.

  • Kampin keskuksen vieressä
  • Muunneltavat tilat
  • Moderni talotekniikka
  • Erinomaiset liikenneyhteydet

Ota yhteyttä

Sijainti ja palvelut

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 1985
Kerrosala 2 069 - 4 457 m2
Vuokrattava ala 23 379,5 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Helposti saavutettavissa

Graniittitaloon on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla. Pysäköintitilaa on runsaasti muun muassa Graniittitalossa, Kampin keskuksessa ja Forumin parkkihallissa.

Viereinen Kampin keskus on maanalaisen tunneliverkon kautta yhteydessä Forumiin, rautatieasemaan ja Stockmanniin. Kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Monipuoliset palvelut

Graniittitalossa olet kattavien palvelujen äärellä. Kiinteistön toisessa kerroksessa, katutasossa ja maanalaisessa kerroksessa on liiketiloja, mm. suuri päivittäistavarakauppa. Graniittitalosta on vain muutama askel Kauppakeskus Kamppiin, jossa asioi viikoittain keskimäärin 700 000 asiakasta. Lähistöllä on myös lukuisia lounasravintoloita. Asiakas- ja edustustilaisuuksia voi järjestää esimerkiksi viereisessä Tennispalatsissa.

Tilat

Toimistotilaa 13 741 m²
Liiketilaa 8 270 m²
Varastotilaa 2 368,50 m²
2 kellarikerrosta

Kulkuyhteydet

Etäisyys bussipysäkille n. 100 m
Etäisyys raitiovaunupysäkille n. 200 m
Etäisyys metroasemalle n. 100 m
Etäisyys juna-asemalle n. 500 m
Etäisyys lentoasemalle n. 25 km

Autopaikat

107