Aleksanterinkatu 17 WTC Helsinki

Keskustan tunnetuimpiin maamerkkeihin kuuluvasta rakennuksesta löydät modernia ja joustavaa toimitilaa loistosijainnilla.

Aleksanterinkatu 17 eli WTC Helsinki sijaitsee erinomaisella, tunnetulla paikalla – täällä olet aivan Helsingin ytimessä! Sijainti rautatieaseman välittömässä läheisyydessä mahdollistaa sujuvan liikkumisen kaikkialle pääkaupunkiseudulle. Liiketoimintaa tukevat kiinteistön omat ja lähiympäristön kattavat palvelut.

Kohde tarjoaa hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistössä on tilaa monen kokoisille toimijoille; tarjolla on myös pientoimistotilaa (alkaen 11 m²). Laajoja osuuksia rakennuksesta on korjattu vuosien 2012-2019 aikana.

  • Monipuolista tilaa
  • Kattavat palvelut
  • Rautatieaseman lähellä

Haluan tiedon, kun tästä kiinteistöstä vapautuu tilaa

Puhelin *

Sähköposti *

Suostun, että henkilötietojani säilytetään ja käytetään Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti

Sijainti

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 1927
Korjausvuosi 1995
Kerrosala n. 1 300 - 1 500 m2
Vuokrattava ala 10 859,2 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Keskellä Helsinkiä

Aleksanterinkatu 17:n sijainti on mitä loistavin aivan ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä rautatiestä. Sijainti tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja loistavat kulkuyhteydet. Raitiovaunupysäkki sijaitsee kiinteistön välittömässä läheisyydessä, ja vilkkaasti liikennöidyt bussipysäkit ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Pysäköintitilaa on muun muassa AutoParkki WTC:ssä.

Palvelut tukevat sujuvaa työpäivää

Kiinteistön monipuoliset palvelut tukevat sujuvaa työpäivää. Kiinteistössä on aulapalvelut, Fazerin lounasravintola sekä neuvottelutiloja. Ydinkeskustan monipuoliset ja laajat palvelut ovat kävelyetäisyydellä, joten asioiden hoitaminen on helppoa ja nopeaa.

Tilat

Toimistotilaa 8 336 m²
Liiketilaa 2 041 m²
Varastotilaa 482.20 m²
Kellarikerros

Kulkuyhteydet

Etäisyys bussipysäkille n. 300 m
Etäisyys raitiovaunupysäkille n. 50 m
Etäisyys metroasemalle n. 250 m
Etäisyys juna-asemalle n. 300 m
Etäisyys lentoasemalle n. 25 km