Keilaranta Tower on tilaisuus, jollaista ei tule vastaan toista: 122 metrin mittaisena se tulee olemaan Suomen korkein toimistorakennus.

Keilaranta Towerissa tilojen yhdisteltävyys ja jaettavuus on suunniteltu aivan uudella tavalla, mikä mahdollistaa myös suurten yksiköiden yhdistämisen. Erilaisia tilavaihtoehtoja on useita, ja suunnittelussa on otettu huomioon erilaiset työtavat. Suunnittelusta vastaa Helin & Co Arkkitehdit. Kustannuksiltaan se on kilpailukykyinen ja arkkitehtuuriltaan sekä toiminnallisuudeltaan omaa luokkaansa.

  • Muunneltavaa tilaa
  • Erinomainen sijainti
  • Kattavat palvelut

Haluan tiedon, kun tästä kiinteistöstä vapautuu tilaa

Puhelin *

Sähköposti *

Suostun, että henkilötietojani säilytetään ja käytetään Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti

Sijainti ja palvelut

Kuvia ja videoita kiinteistöstä

Tilan tiedot

Rakennusvuosi 0
Kerrosala 0 m2
Vuokrattava ala 0 m2

Kiinteistön ominaisuudet

Liike-elämän ja tieteen näköalapaikka

Keilaniemi ja viereinen Otaniemi muodostavat yhdessä ainutlaatuisen osaamisen huippukeskittymän. Keilaniemi on toimitilojen ykkösalue, jossa toimii Suomen merkittävimpiä yrityksiä, kuten Kone ja Fortum. Keilaranta Towerista muodostuu alueen maamerkki, josta avautuvat huikeat näkymät merelle, Helsinkiin ja ylimmistä kerroksista aina Tallinnaan asti.

Otaniemessä toimivat muun muassa VTT ja Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu. Otaniemi on koko Aalto-yliopiston pääkampus. Kaikki yliopiston ydintoiminnot sijoittuvat Otaniemeen vuoteen 2021 mennessä, mikä vahvistaa alueen toiminnan innovatiivisuutta.

Keilaniemestä on sujuvat yhteydet Helsinkiin ja lentoasemalle niin autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Metrolla matka Helsinkiin taittuu nopeimmillaan alle kymmenessä minuutissa. Kehäradan ansiosta lentoasemalle pääsee nopeasti junalla Helsingin keskustasta.

Palvelujen laatua

Keilaranta Tower tarjoaa käyttäjilleen kansainvälisen tason toimistotalon aula-, ravintola-, catering- ja neuvottelupalvelut. Keilaranta Towerin palvelut räätälöidään yrityksesi tarpeisiin.

Tapiolan keskustassa, vain kahden kilometrin päässä, tarjolla on lukuisia liikkeitä ja tasokkaat ravintola- ja hotellipalvelut.