Suomen vastuullisin eläkeyhtiö

Kiinteistöjä kestävällä pohjalla

Haluatko vaikuttavat tilat ja vastuullisen vuokranantajan? Kohteitamme yhdistää keskeinen sijainti, hyvinvointia tukevat tilat ja tekniikka sekä sujuvat yhteydet. Sijoitamme pitkäjänteisesti terveellisiin ja turvallisiin rakennuksiin, jotka sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien päässä. Teemme jatkuvasti työtä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi ja ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

Kohteemme tarjoavat vuokralaisille tilaisuuden kehittää myös omaa vastuullisuuttaan. Kiinteistöjen tilaratkaisut ja palvelut on suunniteltu tukemaan työhyvinvointia, green office -ajattelua sekä kestäviä liikkumismuotoja, kuten työmatkapyöräilyä.

Edellytämme toimitilojen rakennuttamisessa vähintään LEED-kultatason tai vastaavaa ympäristöluokitusta, ja haemme LEED-luokituksia myös olemassa oleville kiinteistöillemme. Uudisrakennushankkeiden yhteydessä teemme energiasimuloinnit ja kartoitamme uusiutuvan energian, kuten aurinkoenergian ja maalämmön, potentiaalia rakennusten energianlähteenä. Omassa toimitalossamme Porkkalankadulla on Helsingin suurin kiinteistökohtainen aurinkovoimala. Tavoitteenamme on myös pienentää kiinteistöjemme hiilijalanjälkeä 10 % vuoteen 2020 mennessä ja 20 % vuoteen 2025 mennessä vuoden 2015 tasoon nähden.